Poliklinika NovaMed

Ginekološko-akušerska ordinacija “NOVAMED” osnovana je u martu 2022. godine. Osnivač NovaMed ordinacije je dr Mavrak Goran, specijalista ginekologije i akušerstva – citolog. Dr Mavrak ima bogato višegodišnje iskustvo u radu i stručnom usavršavanju. Svoj rad i stručno usavršavanje najviše je posvetio dijagnostici i preventivi ženskog zdravlja.

U julu 2023. godine NovaMed postaje POLIKLINIKA i tako širimo svoju delatnost i rad na očuvanje ženskog i dečijeg zdravlja. Stub našeg rada i delatnosti sada su GINEKOLOGIJA i PEDIJATRIJA.

Naša poliklinika posvećena je pružanju potpune zaštite i podrške ženama u svim fazama života, kao i deci od prvih dana života.

Trudimo se da u svakom trenutku pružimo podršku našim pacijentima i nastojimo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice nađemo najbolja rešenja za Vaše probleme i damo najbolje savete. Posvećeni smo ne samo lečenju, već i dijagnostici, preventivi i očuvanju ženskog i dečijeg zdravlja.

Vaš ginekološki pregled u Poliklinici NovaMed možete zakazati kod dr Gorana Mavraka, kao i kod dr Nade Basare.

Takođe, u NovaMed-u možete zakazati ultrazvučni pregled dojki, štitne žlezde i abdomena kod dr Dušanke Mutabdžije, specijaliste radiologije kao i konsultativni pregled endokrinologa kod dr Dejana Dulića.

 

Strukovni nutricionista-dijetetičar Jelena Milunović daće vam stručne savete i izraditi jelovnik po Vašim merama i potrebama, a u cilju unapređenja Vašeg zdravlja. 

Brigu o zdravlju najmlađih pacijenata vodi dr Aleksandra Bojović, specijalista pedijatrije, kao i tim lekara subpsecijalista neonatologije – dr Branka Milisavljević, dr Zorica Libman i dr Milica Antonijević koje su tu da prate rast i razvoj Vaše dece od njihovog prvog dana.

Takođe, pregled i ultrazvuk kukova Vaše bebe kao i dodatni konsultatnivni pregled možete zakazati kod specijaliste ortopedije dr Miroslava Kneževića.

 

Dr Marija Ranđelović, specijalista dečije hirurgije pruža svoju stručnu podršku ambulanti pedijatrije sa svim neophodnim hirurškim intervencijama za Vašu bebu i dete.

U našoj ordinaciji možete dobiti sledeće usluge:

U našoj poliklinici možete dobiti usluge iz sledećih oblasti:

 

  • ginekologija
  • akušerstvo
  • radiologija
  • endokrinologija
  • hematologija
  • nutricionista
  • pedijatrija
  • neonatologija
  • dečija hirurgija
Scroll to Top